En len, krämig majssoppa som hälls ovanpå mör, chilikryddad kyckling och krispiga grönsaker. Jag är ju förtjust i soppor och gärna soppor med tillbehör som bryter av i både smak och textur
Lägga kycklingen på en plåt och sätt in den i ugnen för att avsluta tillagningen. Svetta majs, lök, ingefära, chili och vitlök tills du verkligen kan känna lukten av sötma av majs
salt och peppar. Hacka upp paprika, lök och purjolöken, häll över detta i en skål sålänge. Dela kycklingen i önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Den här rätten är lätt och snabblagad och framför allt väldigt god. Krämig kyckling med alla mina favoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde och fetaost
Måste ut och göra ett par ärenden innan vi far mot Stockholm. Den blev jag bjuden på hos min kusin och hans fru för många herrans år sedan och den är fortfarande en favorit här hemma
Hacka de soltorkade tomaterna och blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Man kollar på bilden och sedan på receptet och upptäcker ganska snart om recepten, verkar påhittade eller om bilden är tagen, av något helt annat bakverk
Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.