Vi gjorde hemmagjord pizza i förrgår och fick både skinka och champinjoner över, en halv förpackning fetaost blev över sedan gårdagens sallad och i grönsakslådan fanns det en del saker som inom kort skulle få åka i soporna om de inte togs om hand
Idag blev det en grönsakspaj där pajdegen var gjord på bovetemjöl och rismjöl. Det är så kul att mixtra med recept och när jag sen lyckas hitta något som både smakar gott och ser gott ut
Tillsätt kycklingenoch fräs runt under omrörning en kort stund. Häromsistens blev det återigen grillad kyckling över - den här gången dock av egengjord ugnsstekt sort
Idag var det kycklingpaj på menyn här hemma - vi skriver en månadsmeny med vissa angivna teman som vegetariskt på lördagar, fisk på tisdagar och Märtas dag på torsdagar
Förstek kyckling, bacon och tillsätt spenaten på slutet. Men det är ju så himla gott och så hittade jag ett recept på Annica's blogg, det är skoj att gå in på olika bloggar och bli inspirerad
Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken. Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.