Glutenfria kastanjemjölspannkakor med fyllning av kyckling, spenat och fårost
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl valfri mjölk - ev av alternativ sort
  • ½ dl kastanjemjöl
  • ½ dl rårismjöl
  • 1 msk malda psylliumfröskal
  • 2 krm salt
  • 3 stora ekologiska ägg
  • rapsolja till stekning
  • 350 g stekt eller grillad kyckling - rensad och urbenad
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • 1½ dl grädde - ev av alternativ sort
  • ½ paket fårost - 75 g - eller tofu för mjölkfritt alternativ
  • babyspenat eller mangold - ca 50 g ca 1 msk valfri kryddblandning - jag använde Italiensk kycklingkrydda
  • salt och vitpeppar från kvarn
  • 12 skivor smakrik ost - det blev Prästost för mig, men hoppa över om du inte tål det
  • olivolja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.