Häll på grädde och mjölk (du kan använda bara matlagningsgrädde om du vill, rekommenderar intevispgrädde då det blirväldigtmastigttillsammansmed osten)
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimlakycklingen och fräs den ilite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoneri stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléernai grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skivachampinjonerna och fräs i smöret tillsammansmed grovhackad bacon
När all spenat blandats medkyckling och baconbitar är det dags att hälla ner grädde och mjölk. Fördelen med denna kyckling är att du faktiskt KAN göra den i förväg och sedan värma på när gästerna kommer
Dragon är en av minafavoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kycklingi dragonsås med knaperstekt bacontill var jag bara tvungen att laga det
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimlakycklingen och fräs den ilite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoneri stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.