Eftersom jag gillar rätter som lagas iugnen så fick det bli en i dag, kyckling fanns potatis fanns grädde fanns och kryddor fanns, hittadelitechipsoch så blev det en gratäng…
Skiva upp kycklingoch mozzarella och stoppa iugnen. Lägg ner kycklingeni en smord ugnsfast form. Den här kycklingrättenmeditalienska smaker är en riktigt bra fredagsrätt, men också perfekt så här isemestertider
Kycklingiugn. Tag ut formen och varva skivor av mozzarella ochsalami mellan kycklingbitarna. Skölj kikärtornaoch blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar
Lägg kycklingeni en ugnsformmedbröstsidan uppåt och pensla med hälften av glasyren. Senast jag gjorde kycklingiugn så rimmade jag den först i saltlake och det blev den bästa kyckling jag har gjort
Skölj och ansa kycklingfiléerna. Det ska bara sjuda en liten stund så att kycklingenblir varm igen. Behövde hjälp både med att linda om och att laga färdigt maten som jag påbörjat
Kycklingiugn. Tag ut formen och varva skivor av mozzarella ochsalami mellan kycklingbitarna. Skölj kikärtornaoch blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.