Lägg därefter kycklingbitarna i grytan och låt dem brynas med rotsakerna tills det fått en vacker gyllen brun färg- Tillsätt det halverade tomaterna, det spritade ärterna och häll över vatten och vin
Skär kycklingbitarna i munsbitar salta och peppra bitarna och fräs i lite olivolja i omgångar. Hacka löken, värm en gryta och häll i lite olivolja, fräs löken tills den är genomskinlig, tillsätt salvian och dragonen och fräs med en minut, tillsätt pucken, vattnet och tomaterna
Ta ut kycklingen och blanda i kryddorna och maizenan och höj värmen och låt grytan bli tjock, smaka av med örtsalt och malen svartpeppar sen klipp i salvian sist
Vegetarianer hoppar bara över kycklingen, och ökar på mängden grönsaker. Vänd ned den kokta pastan och de soltorkade tomaterna, och toppa med lite persilja
Låt kycklinggrytan stå och "dra till sig" på svag värme under tiden pasta eller ris kokas. Nettans snabba Vitlökskyckling och Tagliatelle medKyckling, Spenat & Vitlökssås
Skär kycklingen i små bitar och stek i massa smör. Skär paprikan i små bitar och lägg i. Vad gäller paprikan kan man ju välja färg själv, eller hoppa över den helt
Jag gjorde i ordning en ”snabb-gryta” medkyckling och chorizo. Det går bra det med. Fräs kycklingen tills det börjar bli genomstekt, tillsätt då korven och grönsakerna (förutom potatisen och krossade tomaterna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.