Kyckling och grönsaker i sötsur sås. Som på kinarestaurangen fast godare då förstås. Och här kan man ju variera med andra grönsaker såsom bambuskott, broccoli, zuccini mm
Vispaihop allt tillsåsen, finhacka de soltorkade tomaterna och lägg i. Sås. Här kommer lite mat tips. Tillsätt sen tomatpuré, soya, fond, creme fraiche, grädde och smaka av såsen med salt & peppar
Här har jag blandat kyckling med potatis och liteolika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm. Med timjan och vitlökblir det en ljuvlig smak tillsåsen också
Celtic Sea Salt, Kyckling, Kyckling "allt i ett", Lunch, Paleo, Recept, Stenålderskost Tagged With. Jag använder migalltid av Bosarps ekologiskakyckling, de är betydligt större men har man tur blir det lite över till sallader i veckan
Blanda kycklingmarinadeni en skål. Vänd ner kycklingen så att alla bitar får marinad på sig. Skala potatis, morot, rotselleri, lök och purjolök och skär dem ibitar
Kycklingi tomat- och kardemummasås med blomkålsris. Indiskkyckling med kokos- och chili. Detta började som en tanke, blev sedan början på en rätt, sedan ångrade jag mig och tänkte om, sedan ångrade jag migigen och här är resultatet
Igår kväll efter jobbet när jag stod framför matbutikensköttdisk med en sån där typiskvardags-black-out-vad-tusan-ska-jag-äta-orkar-inteeee-blick hade jag ingenaning om det mästerverk jag skulle komma att skapa
Såser jag rekommenderar till. Myntasås. Ibland har jag verkligenintetid att laga mat. Detta blir mer ett koncept än ett recept, eftersom det bygger på det du har hemma
Strimla alla grönsakerna, stek dem ilite olja, tillsätt soja eller woksås. En riktigt god kinarätt med massvis med grönsaker är alltidhärligt att servera när det är kallt ute och man vill äta lite "exotisk" mat
Skär kycklingeni ganska små bitar. Haka lök och vitlök. Fräs kyckling och lök i fettet. Häll i vatten, buljongtärning, passerade tomater, oregano, lagerblad
Häll av vattnet och stöt sönder potatisen och jordärtskockorna med träslev. Tillsättminifraiche, salt och tabasco och använd slutligenstavmixer för att få till en aptitlig puré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.