Kurt Weids inkokta lax med äpple- och fänkålssallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 gram potatis, fast sort
  • 2 dl gräddfil
  • 1 st äpple (n)
  • 1 st fänkål
  • 0.5 st citron (er)
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 kruka(or) dill
  • 1 salt och svartpeppar
  • 600 gram laxfilé , i hel bit
  • 5 cm purjolök(ar) , av det gröna
  • 1 st morot , 50 g
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 1 l vatten
  • 0.5 dl ättikssprit
  • 1 msk salt
  • 3 st lagerblad
  • 1 svartpepparkorn
  • 1 dillstjälk(ar)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.