Möjligen kan du vända hela lädret en gång och torka den sistatimmen med undersidan upp. Ni som redan har läst det här inlägget, har koll på att jag fick göra pizzai en stekpanna igår, för att ugnen var upptagen
I dag har vi överträffat oss själva, jag, lilla B och stora F. Vi har gjort praliner, griljeratskinkor (en kalkon och en vegan), bakat vörtbröd, gjort seitan (vegan"kött"), bakat cheesecake
Man kan försöka intalasig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit. Tillagar man hel laxsidai ugn så blir det något helt annat, läckrare och snyggare
Jag lagar ofta (som bekant) stora portioner mat för att sedan få slippa laga mat i några dagar. Köpte en stor hel kyckling som vi ugnsstekte tillmiddag
En ny favorit bland kokböckerna är JamieOlivers "Mat för hela året". Här är vi redan trötta på julmaten så vi har börjat laga "vanlig" mat sedan flera dagar tillbaka
Förra veckan var det dags för höstens lergrytepremiäri det Mårtenssonska köket och i grytan åkte en hel, färsk kyckling som fick sällskap av äpplen och rosmarin
I veckan som var fickmin lergyta komma fram ur gömmorna. Den stackarn har glömts bort lite sedan dennes kusin med sladd flyttade inifamiljen Andersson/Kårdahls hem
Fördela vitlöken och örterna runt helarotsellerin, banka in lätt. Såg ett matprogram med JamieOliver härom dagen, då han tillagade en hel rotsellerii ugn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.