Om ni som jag nu inte fått i er tillräckligt med fisk i helgen, så kommer här en rätt ni kan testa. Vi åt potatismos till, hade några stackare som övervintrat som fick ställa upp och bli mosade
Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Man måste inte mixa den eftersom den redan är väldigt fint hackad. Himla gott blir det och jag kan tänka mig att det passar utmärkt till en riktigt fin köttbit
Men inte längre. Ofta kan jag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en sås också-så meckigt
Helt enkelt för goda att låtasbli. . God kväll. Hoppas ni alla haft en fin söndag. Här har solen strålat från en blå himmel och jag har varit i mina hemtrakter på min kusins vernissage och samtidigt passat på att umgås med familjen
Hur mån jag än är om att använda rester, så blir det ändå spill. Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt
Om det sen ändå blir mat över. En tanke så här dagarna före jul är att inte köpa julmat av tradition utan istället utgå från vad man faktiskt gillar och kommer äta upp
Nej, jag har inte ätit min gjutjärnsgryta, men däremot innehållet. Ha i tomat purè, vinet och buljongen och rör försiktigt runt (köttet behöver inte brynas)
Själv sitter jag på ett tåg på väg till mitt föräldrahem - så helgen kan intebli annat en bra. Om någon av er (mot förmodan) skulle ha gått och glömt vilket förträffligt middagsalternativ ugnsbakad falukorv är så passar jag på att påminna om det idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.