Kolla vilket fint gäng rädisor. Hur äter du helst rädisor. Tipsa gärna, jag tycker om rädisor så mycket och nu när de är i säsong försöker jag äta dem så ofta jag kan
Detta är en snabb och enkel metod att lägga in rädisor över natten. Ta 20-30 rädisor och skär parallella snitt genom dem med ett par millimeters mellanrum. Lägg rädisorna i en burk, häll på 1 tsk salt och 2 tsk socker, blanda runt och täck
Koka ihop övriga ingredienser och slå på rädisorna. Inlagda rädisorrädisor1 dl ättikssprit2 dl vatten2 dl socker2 kanelstängeren dutt ingefäraRensa och klyfta rädisorna och lägg ned i en steriliserad patentburk
Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
Jag har verkligen längtat efter långa frukostar i trädgården, varma sommarkvällar vid sjön, lata dagar i solstolen och långa middagar vid grillen med krispig potatissallad med nyttiga ärter och rädisor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.