Kryddstekta strutsbiffar
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 tsk kardemumma, malen
  • 0,5 tsk malen stjärnanis (1 hel=1 tsk malen)
  • 0,5 tsk malen kryddpeppar
  • 0,5 tsk malen nejlika
  • 0,5 tsk malen kanel
  • 0,5 tsk salt
  • 700 g strutsbiff, eller strutsfilé
  • 2 msk smör
  • 2 dl gula kantareller, eller annan svamp
  • 1 tsk rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 0,5 dl ättiksprit (12 %)
  • 4 kryddpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 1 skivad rödlök
  • 2 skalade, klyftade morötter
  • 1 skalad, klyftad palsternacka
  • 1 mindre rotselleri, skalad, klyftad
  • 1 mindre skalad, klyftad kålrot
  • 4 skalade, klyftade potatisar
  • 2 msk rapsolja
  • 1 krm flingsalt
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 1 mindre skalad, skivad morot
  • 0,5 skalad, i bitar palsternacka
  • 0,5 skalad, i bitar gul lök
  • 1 tsk rapsolja
  • 2 tsk muskovadosocker, eller vanligt socker
  • 1,5 dl rött vin
  • 2 dl vatten
  • 2 msk konc, flytande kalvfond
  • 2 dl grädde
  • 1 dl konjak
  • 1 tsk soja
  • 1 krm salt
  • 2 krm nymalen svartpeppar
  • 1 msk majsstärkelse, blandat med
  • 2 msk vatten
  • 1 msk smör
  • färsk hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.