Kryddkaka med rödbetsrasp
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl Kungsörnen kärnvetemjöl med fullkorn
  • 3 dl strösocker
  • ½ tsk salt
  • 1 msk kanel
  • 2 krm riven muskotnöt
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1-2 dl lätt krossade valnötter
  • 3 ägg
  • 1 dl filmjölk
  • 1 ½ dl rapsolja
  • 3 dl grovrivna rödbetor
  •  
  • Glasyr
  • 200 g färskost eller mjukost grevé
  • 2 dl florsocker
  • Vaniljsocker
  • eller limesaft efter eget tycke och smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.