Kryddigt ris med ekologisk scampi och gräddfil
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st
  • röd paprika
  • 2 st
  • gröna paprikor
  • 1 st
  • stor gul lök
  • 3 dl
  • avorioris
  • saffran
  • 2 tsk
  • stark curry
  • 1 krm
  • mald muskot
  • hackad bladspenat
  • 3 msk
  • flytande hummerbuljong
  • 12 dl
  • vatten
  • smör och olja
  • chilipulver (efter smak)
  • honung (efter smak)
  • 20 st
  • ekologiska scampi
  • 1 st
  • röd chili
  • 1 st
  • scharlottenlök
  • 2 msk
  • koriander
  • gräddfil

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.