Blanda all torra ingredienser i en bunke, rör ner äggen och kryddblandningen, blanda om väl. Förvara i plastpåse eller burk i kylen och ta fram och skär skivor eftersom
Kryddigaköttbullar à laThailand. I går var det kryddiga smaker från Indien. I dag fick smakerna oss att längta tillbaks till Thailand - ett receptet från Livsnjutarnas gourmetkök
Jag brukar passa på att köpa extra mycket närdet är extrapris på bland- eller fläskfärs. Då fryser jag in färsen i fryspåsar som platta paket, så är det snabbt och lätt att tina färsen när den behövs
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Jag har redan lagat till flera av rätterna och inte en enda har varit en besvikelse. Vegansk burgare, mustig mexgryta med svarta bönor, hembakta majstortillas, mangosalsa och avokadoröra samt snabbrawnola
I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Skala och hacka löken. Fräs grönsakerna i hälften av oljan tillsammans med smulad buljongtärning och kryddorna
Rulla ut filodegsarken och dela dem på mitten. Pensla kanterna med olja och rulla ihop till paket. Blanda soja, sweet chilisås, lime och sesamfrön till dippsåsen
Skala och hacka chili, lök och vitlök. Skala och skiva morötterna. Tillsätt morötter, curry, garam masala, ingefära, kanel och linser och fräs i 3 minuter. Dela blomkålen i små buketter och fräs dem i en stekpanna med 1 msk olja. 2 tsk garam masala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.