Saftiga köttfärsbiffarmed mycket smak hör så bra ihop med tzatziki ochrostaderotfrukter. Potatis och stek lök med skysås eller som skivat pålägg på smörgås
* Lägg grädde, ägg och dijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inte för länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukteroch lök
Servera direkt med de ugnsrostaderotfrukternaochsalsa frescan. Lägg de uppskurna rotfrukterna i en stor skål, häll över några msk olivolja, strö över salt och rör runt med händerna
Blanda färsen med rödbetor, kapris, dijonsenap, ägg, salt och peppar i en bunke. Lägg potatisskivorna på en ugnsplåt och tillsätt olja och salt efter smak
Köttfärsbiffarna. rör ner med bulguren och droppa lite citronsaft över. Servera med chilisåsen. Smakade lika gott och fräscht som det ser ut, väldigt enkelt var det att göra också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.