Vi käkade de små kryddiga godingarna medcouscous, broccolifräs och fetaostsås. Dessa kanongoda morotsbollarna är gjorda efter i stort sett samma recept som jag använder när jag gör morotsbiffar (se här)
Servera de marockanska köttbullarna i tomatsåsen tillsammans med ris och sköljd salladsmix. Tillsätt krossade tomater, vatten, buljong och honung och låt såsen småputtra under lock medan du gör köttbullarna
4 700 g flankstek 2 krm malen spiskummin 1 krm chiliflakes 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 2 rosmarinkvistar olivolja eller smör till stekning Sallad 2 päron 2 röd- eller polkabetor 65 g bladsallad 250 g björnbär 200 g getost 2 tsk finrivet citronskal 1 msk färskpressad citronjuice 3 msk olivolja 2 krm salt 2 krm svartpeppar 1 dl valnöt 2 tsk honung Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Vi åt ena dagen med tomatsås och andra med grädd och grönpepparsås. Köttbullar. Rulla köttbullar. Lägg i köttbullarna och grädde och puttra c 10 min till. Gör alltid köttbullar så det räcker till 2 måltider när ni ändå är igång
4 portions of couscous / 4 portioner couscous. Boil the water for the couscous with 2 crushed cloves of garlic, lemon juice, stock cube and olive oil. / Koka upp vatten till couscousenmed 2 pressade vitlöksklyftor, citronsaft, buljongtärning och olivolja. Related 4 portions of couscous. / 4 portioner couscous
Finhacka vitlök, salladslök och koriander. Servera köttbullarnamed crème fraiche. Forma små köttbullar. Rör ner färs, ägg, vitlök, salladslök, salt och kryddor i ströbrödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.