Kryddig parmesankräm med rostat vitlöksbröd
Yoghurtskolan
Yoghurtskolan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Parmesankräm
  • 3 dl Lindahls Grekisk Yoghurt
  • 2 dl riven parmesan
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 3 soltorkade tomater i olja, fint strimlade
  • 1 msk persilja, hackad
  • 2 msk gräslök, hackad
  • 1 tsk citronpeppar
  • 10 oliver, kärnfria, finhackade
  •  
  • Bröd
  • 8 bröd, gärna tyskt lantbröd, surdegsbröd, alt. baguette
  • 4 msk olivolja
  • 1 stor vitlöksklyfta, pressad
  • Flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.