Ingredienser Portioner. 6 2 burkar kikärter (à 400 g) 4 vitlöksklyftor 1/2 dl olivolja 2 tsk paprikapulver 1 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll på socker, salt, kanel och ingefära och blanda om ordentligt med händerna. Häll vitan i en kopp, häll i vatten och vispa med en gaffel tills det blir skummigt
Häll på socker, salt, kanel och ingefära och blanda om ordentligt med händerna. Häll äggvitan i en kopp, häll i vatten och vispa med en gaffel tills det blir skummigt
Krydda kycklingen med spiskummin, paprikapulver, timjan och salt. Salta rotsakerna lätt och servera alltsammans med gräddfil eller en god kallrörd örtsås
Blanda om ordentligt och servera tillsammans med. Blanda runt ordentligt med händerna och ugnsbaka ca 30 min. Hetta upp en stekpanna med lite smör och olja och stek korvarna gyllene tills de är helt klara, ca 5-7 min. Den färska korven i ekokassen tar lite längre tid ca 10-15 min i pannan på medelvärme
Toppa blomkålssoppan med de kryddiga kikärtorna och blomkålen och ringla lite olivolja över. Skala och lägg vitlöksklyftorna i en liten ugnsfast form och pensla dem med lite olja
Toppa blomkålssoppan med de kryddiga kikärtorna och blomkålen och ringla lite olivolja över. Skala och lägg vitlöksklyftorna i en liten ugnsfast form och pensla dem med lite olja
OK, nu har den påverkan gått över som den hemska episoden om kycklingfarmen beskriven i boken "Två husvagnar" av Marina Lewycka orsakade, och därmed serveras kyckling igen här på bloggen, men absolut mer sparsamt, läs bara detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.