Placera sedan fisken på rygg. Fisk på rygg 4 Pers. Fisk kan ibland vara lite smaklöst och tråkigt. Men jag kan försäkra er om att detta fisk recept är absolut inte av denna värld
Taggar TRX pass - mot Ankdammen Skurup. ) Kört ett köttigt Ryggpass på gymmet tillsammans. ) Måste ju ha med mig mat för hela helgen - hehe Vi har svettats i köket i 4 tim ikväll
Filé eller rygg spelar heller ingen större roll. Kvarna över lite salt - bara något varv. 1 paket djupfryst bladspenat - 400 g. 3 ekoägg - hårdkokta. 2/3 kycklingbuljongtärning - Kung Markatta. 3 - 4 msk finhackad persilja. räkor efter behag och kassa - förslagsvis ca 200 - 250 g skalade. Baka på låg värme, ca 110 grader, tills innertemperaturen visar 51 - 52 grader. 2/3 kycklingbuljongtärning - Kung Markatta. 3 - 4 msk finhackad persilja
Känner mig riktigt nöjd då jag fortfarande är lite begränsad pga ryggen. 8-10 dl vatten. Låt det koka under lock tills grönsakerna är mjuka ca 10-15 min
Bara man vänder ryggen till så växer allt så det knakar. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. ca 8-9 dl socker per avrunnen liter saft
-Jättesvårt att svara på. Gör underverk för min rygg och även övriga kroppen (och knoppen). -Jättesvår fråga, gillar verkligen det mesta men måste jag svara något så får det bli glass i alla de former
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.