100 g smör 2 tsk kryddpeppar, hel, mortlad 300 g rimmat fläsk, i skivor ca 500 g naturell gnocchi. 100 g smör 2 tsk kryddpeppar, hel, mortlad 300 g rimmat fläsk, i skivor ca 500 g naturell gnocchi
När potatis och morötter är lagom lyfter jag ur nästan all sky och reducerar den i en kastrull till hälften, reder med lite mjöl och får en läckert fyllig och smakrik sås till fläskgrytan
Fintärna lök, bacon ochsidfläsk, massera in pepparn ordentligt. Det är så underbart att man kan göra glutenfria kroppkakor då det är bland det bästa jag vet, här serverat med vit sås och picklade lingon
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Skala och pressa vitlökenoch blanda med chilin. Stek eller fritera det marinerade fläskköttet i omgångar och lägg över i en skål vid sidan med en hålslev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.