4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Jag fick utmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igång direkt, resultatet vart två tillbehör en krämig sås ochkrispiga chips som serverades till en läckert grillad lax
Det är verkligen utmanande att hitta på vardagsmiddagar. Det ska gå snabbt och alla ska gilla det. Om någon har bra tips på snabblagad vardagsmat så hojta gärna till
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Vi inledde kräftskivan på vårt trädäck, som en slags officiell invigning, då det "i princip" är klart
Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott recept på pasta med bacon och philadelphiaost. Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
Lägg upp allt på plåten, med litet mellanrum mellan varje bit. Potatischips är ju jättepopulärt världen över, men det kan vara väldigt svårt att hitta krispigaoch hälsosamma alternativ
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Låt det steka på en stund, utan att få färg. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket på vilket kött man använder så ni får testa er fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.