Krabbtoast med pocherat ägg och höstlökscrudité 6 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl blandade, fint skivade löksorter tex rödlök, salladslök, silverlök, purjolök, gräslök och schalottenlök
  • 2/3 msk färskpressad citronjuice
  • 2/3 msk olivolja
  • 2/3 krm salt
  • Krabbröra
  • 2 burkar krabbkött eller ca 260 gram plockat krabbkött
  • 1/3 dl crème fraiche
  • 1 dl finskuren dill
  • 2/3 msk färskpressad citronjuice
  • 2/3 krm salt
  • 2/3 krm peppar
  • Pocherat ägg
  • 4 ägg 1/2 dl ättiksprit (12%)
  • 2 tsk salt
  • Toast
  • 4 skivor formbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.