I veckan bakade jag min första cheesecake i ugn. Jag har förut provat fryst cheesecake och cheesecake med gelatiblad, men den här gjorde jag istället på fler ägg och den är min favorit hittills
Cheesecake med krossad choklad & ett täcke av krämig kolasås á la Jennys matbloggFoton. Börja med botten till cheesecaken, mixa digestivkexen till smulor och rör ihop med smält smör
Det är en knaprig chokladbotten och sen krämigaste, lenaste nutella-cheesecake fyllningen någonsin. Här kommer receptet på världens krämigaste och chokladigaste paj
Så gör du. SEX MINICHEESCAKES Botten Sätt ugnen på 150 C Mixa samman alla ingredienser till bottnarna Tryck ut degen i 6 stycken aluminiumformar Grädda mitt i ugnen i 10 minuter Smoothie Mixa alla ingredienser till smoothien Fyllning Mixa kikärtspadet med 1 dl av smoothien
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.