Bubblorna vi bloggade om för ett tag sedan drack vi till en förrätt med kräftor. Man kan ju tro att fotografen hade druckit för många välkomstdrinkar då ett enda kameraklick gjordes och då kom inte ens kräftan med
Ringla över olja och krydda med salt och örtkrydda. Knäck äggen och skrapa ut det lösa innehållet i matberedarens behållare monterad med vingen, eller ner i en bunke
Ingredienser Portioner. 4 2 burkar kantareller (à 184 g) 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 2 msk smör salt och peppar 65 g babyspenat 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 4 skivor vetelevain 1 1/2 dl riven lagrad ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Mixa ihop allt med en stavmixer och lägg i en pressad vitlöksklyfta. Fyll skalet med 300 gram västerbottenost och häll över en blandning med 3 dl grädde och 3 ägg. Lägg allt i en bunke - 1 1/2 dl rapsolja, 1/2 dl tryffelolja (jag har en olivolja med tryffelsmak), 1 tsk dijonsenap, 2 msk citronsaft, salt och peppar
För er som inte vet vem Staffan är kan jag nämna att han är medlem i BBQ laget teamgavlebbq. Har bra tålamod samt är noga med förberedelserna sen har jag kockblod så man har en fördel där
Pojkvännen har kommit hem igen, har gått ut tvåan, har blekt slingor och klippt av mig håret, sommarjobbat tre veckor på ett äldreboende, solat, badat, kommit igång med träningen igen, shoppat och tagit vara på mitt sista sommarlov någonsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.