Hur sammanfattarmanfyra veckor "on the road". Australien, vilket underbartland. Visst, än så länge harjagbara sett en bråkdel men jag tror det här är början på en lång och underbarvänskap
Fin dag igår. Grymt sweet ny kostym, gled runt och kände mig fly heladagen. Latte från Kafkaf, skön stämning på jobbet, lunchspinning inimellan, energi över till andra, fin matlåda med hemifrån
I reada lot of American blogs and food magazines for inspirationand for quite a long time ago, probably six monthsago, I stumbled on acake from the blog Sweetapolitathat I felt I just had to try andbake
whatcan I say. Så grymt gott, kanske för attman inte gör det så ofta. typ aldrig. En hemmagjordbearnaisesås är inte alls svår att få till, baramantar det lugnt och försiktigt
Om det är något som jag är aldrig gör så är det tårta men jaghar ingen braerfarenhetavtårta så jagharaldriggillat det och haraldriggrottat ner mig i tårtvärlden MEN jagharbörjatattupptäcka så mycket vackraskapelser och min nyfikenhet attbakahar väckts till liv så i helgen bakadejag en tårta till Kevin eftersom hanvar så duktig när hanvar med i Morgonshowen på Barnkanalen i Fredags
What's not to like med potatisalltså. Den här gratängen är riktig "vardagsfestmat". Ingen ost och grädde och inte mångakalorier, men ändå så mustigt god att den smälter i munnen
Cakecan be wrapped in plasticand frozen for up to one month. Beat in sugarandvanillaextract. Whisk together salt, baking powder, ginger, nutmeg, cinnamon, and flour
Whathave you been up to today. Guacamole. Om jagharsnöat in helt på mexikanskt. Ja, kanske… Haha. Men det här guacamole-receptet (se nedan) är bara för bra för att inte dela med sig av
andra gången den här veckan… what’s going on. Onsdagsmiddag här hemma. Idagfestade vi till det med quesadillas till middag och det blev barnsligt gott… det är faktisktjag som stått vid spisen ikväll (igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.