Jag har använt denna till både fodring /spackling av tårta innan jag lägger på lock av sp eller mmf för att förhindra att tårtan "svettas" och locket smälter, samt till frosting av cupcakes
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa av sig själv – utan tillsatt surdegskultur. Det visade sig vara det absolut enklaste sättet att göra surdegsbröd som jag har provat
Tipset fick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset. Perfekt tycker jag att kunna köpa så många skivor julskinka man vill ha
Som att prova attavsluta dubbelpaneringen av fisken med annat än ströbröd. Havregryn, grovt krossade. Förutom att det är gott och krispigt att panera fisk, skyddar faktiskt paneringen fisken från den starkaste värmen
Ibland satt jag och min lika bakintresserade fader tillsammans och spånade på en ingrediens eller teknik som kunde vara avgörande för just den där "chewiness-konsistensen" som vi var ute efter
Häll avvattnet, t ex i ett durkslag, och häll över potatisskivorna i en kastrull med nytt vatten. Häll av dem i durkslag, och häll sedan ut dem på en gammal kökshandduk som du inte är så rädd om
Louise heter jag och vill genom den här bloggen gärna dela mitt intresse för träning och hälsa, men också sprida (och gärna ta emot) erfarenheter och information om hur man kan slippa IBS, och vilka stora hälsovinster man kan få på så många sätt, bara avatt äta artriktig kost
sås till att vara ett litet mästerverk av smaker, fantastisk i sin enkelhet och. Dessa har vi sedan dess faktiskt följt nästan slaviskt, vilket gett mycket goda resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.