Vi får helt enkelt glädjas åt att vi gör det nu , och att det fungerar så otroligt bra. Att tillagafiski ugn, under folietäcke är något så genialt enkelt att jag inte kan begripa varför viinte började med det långt tidigare
blanda väl och låt marinera ca. Vispaihop alla. blanda väl och låt marinera ca. 10 min före grilln 2 st citroner, saft & rivet skal. 3 msk olivolja. 2 msk dijonsenap. 10 min före grilln
Lägg fiskfiléernai en ugnsfast form och krydda lite lätt med salt. Tillbehör. Lägg basilika, persilja, vitlök, paprikapulver, chiliflakes, spiskummin, salt, peppar, olja och honung i bunken ochmixa samman med en stavmixertill en slät sås
Igår gjorde jag en lätt och fräsch fiskrätt med kolja som blev himla god. Mörkt och massor med snö är det ute just nu, kul för barnen och jag får nog erkänna att jag tycker det är rätt kul ochfint med snö jag också
IngredienserPortioner. 4 Ärtpotatismos 500 g mjöligpotatis (skalad) 300 g tinade gröna ärter 25 g smör 1 1/2 dl mjölk 2 msk fryst dill salt Smörstekt kolja 1 paket tinadefinafiléer av kolja (à 400 g) salt 140 g bacon 20 g smör tillstekning av fisken 1/2 dl kaprisTillservering 3/4 dl finriven pepparrot Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.