Anledning till att jag kom åt nåt så exotiskt som insjööring, var att jag och en barndomsvän fick möjligheten att följa med dennes svärfar (en riktigt inbiten fritidsfiskare) ut på fisketur till Kalvsjön denna junilördag
Igår åt vi middag på Rosen Pizzeria och Grekisk kolgrill i Södertälje och ojj vad gott det var. Jag åt urfa spett(starkkryddad nötfärsspett) pch grönsaksspett som bestod av zucchini, aubergine, tomat, paprika och lök
Späcka ytterfilèen med 70 g baconskivor och färskost. Lägg i marinad. Grilla köttet tills det att köttet fått fin färg och lägg det sedan på indirekt värme på grillen i ca 60 minuter
Blanda färsen med finriven lök, chilisås, grillkrydda och lite salt och peppar. Forma färsen till fyra lika stora burgare och lägg dem på utegrillen, ca 5 minuter på varje sida
Skolavslutning och jag har varit ledig hela dagen. Tyvärr så har inte vädret varit det bästa idag, men vi hade bestämt oss för att grilla på kvällen och så blev det också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.