Nu kan du få njuta av godis som är LCHF och äta med gott samvete. Lägg ner de hackade hasselnötterna och sist crème fraichen och rör med en visp så tryffeln blir riktigt glansig
Idag gjorde jag ett litet ryck och bestämde mig för att ta med lite spontanfika till jobbet imorgon. Sirapskakor, kolakakor, kärt barn har många namn, men hemma hos mig heter de i alla fall sirapskakor
Med en touch av ingefära. Kolakakor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Godaste kolakakorna. Men blev paniksugen på kolakakor häromdagen, så vad gör man inte
Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Alltså hörni dessa kolakakor. Kom hem från jobbet idag runt halv fem och fick den brillianta idén att baka kolakakor som nog är den enda snittkakan jag någonsin gillat
Dessutom känns det bra medgodis som man vet vad som är i dom. med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
Servera med vispad grädde eller vaniljglass. När det är Fredag så bjuder frugan oss på hotellet på fika, hon tyckte vi skulle ha lite Fredagsmys i allt arbete
Ta ut bottnen och rör ihop kolorna (klippta i småbitar) med dulce de leche och kokos. Jag valde Werthers chokladfyllda kolor här men det går lika bra med originalet
Doppa/rulla godisarna i strösocker. Detta är lite pilligt men värt allt pyssel för smaken är något helt annat en köpta geléhallon och alla som fått smaka har älskat dem
Häll nu ner riset, i omgångar, rör om så att all ris är täckt med kola-blandningen. Denna gång fick det bland annat bli dessa jätteenkla godis-rutor, som bara innehåller fyra ingredienser och blir så goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.