Har ni några bra recept på bakverk, efterrätter eller maträtter medpäron i så dela gärna med er. Det är inte bara skördetid för äpplen nu, även päronen är det dags att plocka
Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Att plocka svamp var däremot ingen syssla som jag växte upp med som barn. Jag hade gärna gett mig ut i skogen idag med någon kunnig svampplockare, men nu är det mina ben och fötter som sätter stopp för en härlig stund i naturen
Vi tänker faktiskt vara så retsamt jobbiga att vi kör på med alla de recept och bilder som vi har från förra årets jul, vi vill ju att dom ska komma till användning istället för att bara ligga kvar i datorn och skräpa
Nu har jag anpassat receptet lite och använder hönsbuljong för att få en fylligare smak – självklart går det bra med en god grönsaksbuljong för dig som vill hålla den helt vegetarisk
Har ni inte testat kombinationen ingefärsinkoktapäronmed polkagrisgrädde så är det dags. Skala päronen, dela dem på mitten och kärna ur med hjälp av en matsked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.