Att äta mer grönt ligger helt klart itiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspireratill ett grönare liv
En enkel citronsås som sätter färg och smak på fisken. Jag serverar gärna såsen med mandelfisk. Relaterade En enkel citronsås som sätter färg och smak på fisken
Att äta mer grönt ligger helt klart itiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspireratill ett grönare liv
2 dl crème fraiche ca 0. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 msk pressad citron ca 0. 5 tsk salt citronpeppar efter behag. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 msk pressad citron. 2 dl crème fraiche ca 0. 5 tsk salt citronpeppar efter behag
När jag var liten åkte familjenibland ut i skogen och plockade blåbär, lingon och hallon. Jag minns det som en trevlig gemensam upplevelse och som belöningfickvi äta paj eller något annat gott som mamma gjort av bären
I dag kör vividarei vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet. "Ajamen nääää, har dom inget annat för sej i det där Mårtenssonska köket än att bjuda på julmat hela tiden", tänker kanske någon nu i
Smält smöret i en kastrull. Smula jästen i en bunke och tillsätt degspadet, rör tills jästen löst sig. Tillsätt socker och ägg och mjöl tills degen är fast, låt jäsa en timme
2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond 1 st citron ev. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar. 2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond. 1 st citron. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar
Ta upp färdigkokta kräftor och fyll på med nya kräftor efter hand. Skölj kräftorna i kallt vatten. När alla kräftorna är kokta, kyl ner kastrullen med lag och låt sedan alla kräftorna svalna i lagen i ett dygn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.