Kokt torsk med fikonsås
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port)
  • 60 g torsk
  • 2 vitpepparkorn
  • peppar
  • 1 tsk körvel
  • tsk
  • 1 tsk libbsticka
  • libbsticka
  • 1/4 krm rosmarin
  • krm
  • 1/2 krm timjan
  • timjan
  • 2 cm purjolök
  • 1/2 tsk vitvinsvinäger
  • vitvinsvinäger
  • 4 små potatis
  • 1 tsk skirat smör
  • skirat smör
  • 1 tsk vetemjöl
  • vetemjöl
  • 1 dl grädde
  • dl
  • 1 dl mjölk
  • mjölk
  • 1 torkat fikon
  • 1/4 krm kanel
  • kanel
  • 1/2 krm vaniljpulver
  • vaniljpulver
  • 1/4 krm peppar
  • 1 msk caseewnötter
  • msk
  • visp
  • 2 port)
  • 340 g torsk
  • 6 vitpepparkorn salt
  • salt
  • 1 msk körvel
  • 1 msk libbsticka
  • 1 krm rosmarin
  • 2 krm timjan
  • 1/2 purjolök
  • 1 sk vitt vin
  • 8-10 potatis
  • 1 msk skirat smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl grädde
  • 3 dl mjölk
  • 4 torkat fikon
  • 1 krm kanel
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1/2 dl caseewnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.