Skölj och ansa kycklingfiléerna. Det ska bara sjuda en liten stund så att kycklingen blir varm igen. Behövde hjälp både med att linda om och att laga färdigt maten som jag påbörjat
Dela kycklingfiléerna i tre delar och bryn i en panna med smör. Kyckling i citron och ansjovissås. Till dagens rätt kokas den några minuter, men godast tycker jag nästan att den är rå i sallad med lite olivolja och vitvinsvinäger
Även om jag använde mig av kyckling, purjolökoch selleri som huvudingredienser i detta recept så tycker jag att det är roligt att experimentera med olika ingredienser för att variera både smaken på soppan och dess näringsinnehåll, så känn dig fri att experimentera med receptet på egen hand och skriv gärna dina egna tips i kommentar fältet nedan
Om du är i ett skov (skov är lika med en period där dina symptom är många och kraftfulla, tex av konsekvens av att du ätit något du inte tål) så är det bra att äta kokt mat före stekt
Servera torsken nykoktmed potatis och gräddstuvad purjolök. Torsken har kallats för havets guld och har hållit liv i hela folk, ändrat samhällen och till ochmed utlöst krig
inte, alltid roligt att leka med maten en aning utan att ändra på energivärdet. dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan koktochokokt
Servera med farmorssallad (receptet hittar du under etiketten tillbehör), kokt potatis alt. Såsen gjordes på lite sky, lätt creme fraiche, matlagningsgrädde och lite kycklingfond (anpassa mängderna efter egen smak, jag gillar ju syrligheten från creme fraichen så jag tar lite mer av den än av grädden), red av om det behövs
Aiolin smaksatte jag med extra harissa och en skvätt citron olivolja, det tycker jag gav bra smak. Frågan är dock om det är godast med hovmästarsås eller aioli
Jag lyckades tillslut, men det tog sin lilla tid innan kycklingen blivit genomkokt. Sedan brynte jag kycklingen runt om i grytan innan jag fyllde grytan (ochkycklingen) med resten av ingredienserna
Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan koktochokoktkyckling. När den svalnat tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda med lite salt
Servera medkokt potatis och några lättkokta grönskare som t. När du tar ut kycklingen ur ugnen så tar du upp den ur formen och lägger den på en tallrik (kasta kycklingskrovet om du hade med det)
Tillsätt kycklingoch purjostrimlor och rör på svag värme tills allt är genomvarmt. Lägg kesellan i en tjockbottnad kastrull och rör ner maizenan och senapen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.