Kokt fisk med äggsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g hoki
  • saltat vatten
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1,5 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl fiskbuljong
  • 3 msk grädde
  • 4 st ägg, kokta och finhackade
  • Salt,
  • Örtsalt
  • vitpeppar
  • lite socker
  • persilja
  • 4 skalade grovt hackade morötter
  • 0,5 st pressad citron
  • 1 msk olivolja
  • Örtsalt och lite sambal
  • potatis, kokt
  • Fisk500 g hoki saltat vatten 2 msk rödvinsvinäger
  • Äggsås1,5 msk smör 2 msk vetemjöl 4 dl fiskbuljong 3 msk grädde 4 st ägg, kokta och finhackade Salt, Örtsalt vitpeppar lite socker persilja
  • Morotssallad4 skalade grovt hackade morötter 0,5 st pressad citron 1 msk olivolja Örtsalt och lite sambal
  • Tillbehör potatis, kokt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.