Jag serverade fiskpinnarnamed broccoli och avokadoröra. Lite kladdigt blev det med allt rullande i kokosnötsmjöl, doppande i ägg och sen ytterligare rullning i kokosflingor
Med lite extra citron på fisken och en stor bunte grönsallad hade vi en näringsrik middag på bordet, med lite variation på både innehåll och smaker jämfört med de vanliga fiskpinnarna
Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera. Det som också är magiskt är att jag är tillbaka på bloggen med ett recept
Kokospanerad kyckling med mango-chilisås. Servera med mango-chilisås och spenat. majsmjöl, rismjöl osv) och i en tredje kokosflingor som man blandar med 1 msk olja och lite salt
Här ser ni vad som hamnade i min wok men här funkar det med alla grönsaker utom tomater tycker jag. Efter en kväll igår med tunga "tröttmössan" på blev det en riktigt bra ledigdag idag med vila, solsken, milslång promenad med jogging de sista kilometrarna hem så nu är jag på banan igen
servera woken i rostat pitabröd med lite sweet chili blandat med creme fracihe. Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Börja med att röra ihop Gräslöksyoghurten. Fiskpinnar. Vispa upp ägget lätt för hand med lite lite salt, spä ut det eventuellt med lite vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.