3, Vispa ihop creme fraiche, mjölk, senap och fiskbuljong i en traktörpanna. 4, Lägg i spättarullarna och låt koka på svag värme ca 5-10 min tills fiskköttet är vitt. 1 fiskbuljong tärning
Men nu har Kellysåsen kommit tillbaka och denna gång i form av en gratängsås, lika god som vi mindes den och perfekt att ta till när det skulle lagas snabb fiskgratäng
En fiskgratäng behöver inte vara djupfryst och full av frånstötande tillsatser. Den kan faktiskt, som den här lyxiga fiskgratängen, vara alldeles, alldeles underbar
Idag har jag äntligen testat en fiskgratäng, som jag egentligen hade tänkt laga förra veckan. Vispa ihop grädde, creme fraiche och fiskbuljong utan att såsen kokar
Tonfiskkakorna är verkligen en hitt och mjuka och lena även för de allra minsta. Häll av tonfisken. Servera tonfiskkakorna med broccoli/tomatsalladen och gärna majonäs vid sidan om för den som vill ha
Broccolin stekte jag i ugnen samtidigt som fisken, jag serverade min lunch med en grekisk sallad. Jag använde detta recept men hällde denna gång såsen över ihoprullade rödspättafilèer och lät det gå klart i ugn på 225 grader i ca 15 min
Strö salt och dill på fiskens köttsidor. Häll lagen het över fisken. 1. Rensa strömmingen genom att ta av huvudet, klippa upp buken och ta ut inälvorna
Gör så här. Krydda kycklingen med häften av curryn, salt & peppar. Bryn filéerna i smör i en stekpanna. Slå på Bong Touch of Taste grönsaksfond, resten av curryn, vispgrädde och mango chutney i pannan och låt puttra, ca 5-8 min
Välkommen. Hej. Kul att Du hittat hit. Jag som driver denna blogg heter Jeanette. Jag är en driven tjej på dryga 40, singel med 2 barn varav 1 som bor hemma
Idag får ni ta del av en fiskrätt och imorgon blir det kyckling. Tina fisken. Fisken. För att laga fisk, potatis och färdigsås behövs egentligen inget recept, men ibland behöver jag bara bli påmind om att göra det
Man kan förbereda allt och bara sätta in fisken i ugnen när gästerna kommer. Lägg på fisken. Detta är en rätt som tar lite tid, men det är den absolut värd