Den kändes väldigt orientalisk och hade ordentligt med smak. Servera gärna med kokt blomkål. Den här rätten uppfann jag idag och den var en riktig fullträff
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk röd currypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda medcitronblandningen. Nagga botten med en gaffel. Finriv citron skalet och pressa ut saften. Det syrliga från citronen möter det söta från marängen i en perfekt liten mumsbit
Så häromdagen testa jag den ihop med kyckling och grönsaker. Servera med nudlar eller ris. I oktober fick jag en Smakbox och där i fanns en Green Curry-kryddmix från Santa Maria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.