Gott medvaniljglass till. Medan jag är på Zink Grill så tänkte jag att ni också skulle få något gott att titta på så jag tidsinställde ett inlägg till er
Koka upp grädde tillsammans medvaniljpulver och eventuell sötning. Häll över smeten i en glassmaskin eller i en burk med lock och lägg in i frysen, rör om då och då och frys tills önskvärd konsistens
Ta upp palten med hålslev och servera med råkost, lingon och äkta smör. Blanda sedan potatisen med salt, kornmjöl och vetemjöl tills degen är riktigt fast i konsistensen
De går alldeles utmärkt att frysa in kokosbollarna. 2) Vispa alltsammans med elvisp i ca 30 min. 6) Lägg kokosbollarna på galler eller på bakplåtspapper
Vispa alla ingredienser med elvisp ca 10 minuter. Ställ in bunken i frysen om den är för kladdig. Lättast är det att rulla bollarna när den blivit lite hårdare
c 1 msk sötningsmedel. c 1 msk sötningsmedel. Här kommer ett gott helg godis. Eller vardags godis också för den delen om du är en av dom som klarar att ta en till kaffet
Gugges vanilj bullar fyllda och formade med kärlek. Pensla med uppvispat ägg och strö pärlsocker över. Vispa det rumsvarma smöret med florsockret och vaniljsockret/pulvret
Rör ner vattnet och margarinet i bunken med de torra ingredienserna och rör ihop till en deg. Nagga hål i botten med en gaffel så att den inte bubblar upp i ugnen
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. Innan du lägger upp dem till fikat så tar du (med fördel) bort pappret, penslar bullarna med smält smör och doppar dem i strösocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.