Gröp ur passionsfrukterna och mixa tillsammans medmangonoch juicen. Den är fin att titta på, sen är det en bra blandning av både sött och syrligt efter en trerätters middag
Till dessert på nyår gjorde jag chokladmousse på vitoch mörk choklad som jag serverade i glas och toppade medlimemarinerade jordgubbar och dekorerade med chokladhjärtan
Tvätta av ballongerna med lite diskmedeloch skölj noga. Det här receptet består av många olika steg och en hel del ingredienser, men om du tar det steg för steg så är det inga svåra grejer
Den här pannacottan med smak av mangooch kokos fredagsmyste maken och jag med förra fredagen, så inget kan väl passa bättre än att bidra med receptet till Söta Sakers månadsutmaning som är just Fredag
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvitchokladmousse
Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen. Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse
Strö över socker och toppa med champagne. Hacka ner och smält chokladen försiktigt i en kastrull. Mät sedan upp den vitachokladmoussen jämnt i alla glas
Marinaden är riktigt god att äta ihop medchokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna ochchokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokos ochvit choklad
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Smält smöret i en kastrull dra av från värmen och rör ihop med den vita chokladen tills den smälter. Kakan var väldigt saftig och den höll sig dessutom saftig i flera dagar i box med lock på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.