Doppa ner de frysta bitarna i chokladen och lägg på bakplåtspappet. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Jag har använt kokosmjöl vilket gör tårtan helt fri från sädesslagen ochstärkelserikt mjöl. Eller är det att den är godare än de allra flesta tårtor men helt glutenfri, vetefri, mjölkproteinfri och utan vitt socker
Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Steviaoch Agavesirap
Fröknäcke med kokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Pensla formar med kokosoljaoch fördela smeten i dem. kokosolja till formarna. De är fria från både socker, gluten och mjölk och jag inser nu att jag måste baka fler inom kort
Garnera med rostadekokosflakes, kokosflingoroch bitar av mango. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helststå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Sommartid innebär att det är frukt- och bärtid och det gäller att ta tillfället i akt att njuta av de frukter och bär som är mogna just nu, färska eller tillagade i goda efterrätter
kokosvatten som fanns kvar i kokosburken efter jag tagit den stelnakokosmassan till kokoskrämen. Hoppas hoppas att läkarbesök gånger två (landstingetoch privat) kommer att ge mig svar på mitt skumma tillstånd
Tillsätt resten av ingredienserna och vispa till en jämn smet. En av de godaste tårtorna jag gjort. En supersmarrig tårta med saftiga kokosbottnar, fylld med citronkräm och toppad med färska hallon
Tag ut kakorna och placera en bit nougat i varje form, täck sedan med kokosfyllningen. Blanda ihop mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver och margarin till en deg
Den här soppan blir extra krämig av att jag mixar den med silkestofuoch jordnötssmör. Jag tappade halva curryburken i kastrullen när jag lagade denna soppan
Blanda ihop resten av ingredienserna och fördela i formarna ochställ in i frysen. Använder du dig av vanliga träglasspinnar kan du frysa en stund innan du sätter i pinnarna så att de stannar i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.