Att kokaegen saft är väldigt enkelt och kräver inte speciellt mycket jobb. Saft kan du koka på alla typer av bär och frukter och det går även bra att kombinera olika smaker för variationens skull
Jag vet egentligen inte vad jag sätta för rubrik på detta inlägg eftersom att det råder spekulationer över huruvida den palt som mormor alltid kokat åt oss verkligen är palt eller om det egentligen är kroppkakor
Ta i tomaterna och vattnet och låt det koka upp. Vad är då poängen med att göra sin egen ketchup när det finns bra ketchup att köpa, kanske det är någon som tänker nu
Jag har aldrig tidigare kokategen fond utan jag använder alltid köpt buljong och fonder. Låt koka i 20 minuter och sila sedan av skalen och låt vätskan koka ner till en tredjedel
Verkligen ett superenkelt recept på egen hemmagjord fikonmarmelad med bara några få ingredienser. Koka fikonen i blöttläggninsvattnet ca 10 minuter tills de är mjuka. Koka upp på låg värme och när purén kokat upp så fortsätt röra ständigt och tills den fått en tjock konsistens av marmelad i 10 minuter
Koka ca 10 minuter och häll sedan ner spenaten. Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Koka upp lättsaltat vatten med lite citronsaft, sockret och en klick smör eller olja. Låt sparrisen sjuda (inte koka) i 10 -15 minuter för vit sparris och 510 minuter för grön sparris, beroende på vilket tuggmotstånd som önskas
Lite goda och nyttiga snacks är ett måste till fredagsfilmen. Satsa på bättre alternativ i skålen. Här kommer ett recept på sötpotatischips som du fixar på bokstavligt fem minuter
Koka ca 10 minuter och häll sedan ner spenaten. Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.