På vår tallrikfick grytan sällskap av olikatillbehör, vi hade skivade råa morötter och blomkål som marineradesicitronrapsoljaoch några droppar lime, en kall myntasåsochris som kokts tillsammansmed kardemummakapslar och gurkmeja och sedan blandats medrussin
Magra nötfärsfrikadellerimustigtomatsåsmedris. Min vän och den fantastisktduktiganäringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarnaKristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela medmig det
Lägg riseti en gryta ochtillsätt vatten. Ris. Så det var bara till att promenera ner till Ek’s fisk på torget iJönköping ännu en gång ochinhandlaminfavoritfisk
Häll över tomatsåsenoch toppa med resten av fetaostskivorna. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs löken tillsammansmed oreganon några minuter utan att de tar färg
Vispaäggvitornamed sockret ochättikantill ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna risekrispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Servera med kokt ris eller potatis - och gärna en bit bröd till. Grytan blirmatigoch mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.