Jag gillar inte att baka matbröd, det blir sällan bra, det år svårt att få brödet hårt på ytan och fluffigt på insidan men detta försök med â€Det knådfria brödet†blev över förväntan …
Jag hittade ett recept på knådfria surdegsfrallor i ett nummer av tidningen Lantliv i vintras. Receptet kommer från bagaren Håkan Johansson som skrivit boken "Brödet"
Här kommer ett superenkelt recept på knådfria surdegsbullar. Skäm bort dig själv och känn dig stolt av att kunna baka ditt eget surdegsbröd som håller minst lika bra kvalitet som surdegsbageriernas
Detta recept ger 20 st knådfria frallor. Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Det här knådfria matbrödet är riktigt enkelt att baka, kruxet är väl mera att få till det med tiden då brödet ska jäsa i två längre omgångar, plus minst en halvtimme på plåten innan gräddning
Nattjästa knådfria frukostfrallor (ca 12 st). Nattjästa knådfria frukostfrallor (ca 12 st). Asså, det borde vara lag på att alla skulle testa det här receptet någon gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.