Salta och peppra kycklingfiléerna. Igår var det ju som tradition ONSDAGSPASTA, och någon timma innan matlagningen kom igång, ringde min pappa som ville komma och hälsa på, och undrar om en macka till kvällsmat kunde erbjudas
Fyll på med mer vatten eller om du så önskar hämtar jag lite mjölk istället. I den större muggen serveras varmt kaffe á la en iransk väninnaVärm en halv mugg mjölk i micron, Lägg i en tsk néscafe och lite socker, fyll på med kokande vatten
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Blanda runt kakao och kokos i en liten skål, sprid ut lite av blandningen i botten av en form på ca 20x30 cm (jag täckte min form med aluminiumfolie också)
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor. Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Vad sägs om svartpepparbröd, tångbröd, bröd med lök och tomater eller kanske bröd med nötter i. Vi har ju skrivit om maten som vi njöt av och vi lovade att berätta om frukosten vi åt, som faktiskt var den bästa vi fått på något hotell någonsin
Men jag klarar inte att bli väckt före fem på morgonen och att därefter inte få somna om ordentligt. En sak på min "att-göra-lista" blev avprickad och nu är det mer att göra imorgon istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.