Har ju inte så mycket annat att sysselsätta mig med för stunden. Kladdkakemuffinsmed hallon och vit choklad 12 st 2 ägg 3 dl socker 100 g smör 1,5 dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker 4 msk kakao 1 krm salt 75 g vit choklad hallon Vispa ägg och socker pösigt. Lägg i ca 2 hallon och ett par bitar vit choklad i varje form. 75 g vit choklad
Vänd försiktigt samman samtliga ingredienser med luftiga tag. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingen blir fluffig och len
Blanda i florsocker efter behag tills du får den smak och konsistens du vill ha på frostingenAnvänd en sprits med stooooor tyll för att få till snitsen på frostingen, eller bred på efter bästa förmåga om du saknar sprits
Fyll dem medchokladfrostingen. Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Det blir precis så med detta recept, men för att garanterat lyckas så ska dom stå i kylen över natten men sen njutas rumstempererade (jag brukar förvara dom i rumstemperatur sen också)
Citronmuffins med mörk chokladmousse och vitchokladfrosting på toppen, inte fel alls faktiskt. I går var en lång dag, en härligt lång dag tillsammans med ett härligt gäng tjejer
Medans muffinsen svalnar görs frostingen. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vispa ihop kesella, philadelphiaost, florsocker, vaniljsocker och pepparmintsarom till en jämn smet och rör sedan i den vita chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.