Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Idag bjuder jag på arabiska kakormed dadlar och valnötter med en touch av kardemumma. Sen en tid tillbaka har jag haft ett vakuumförpackat paket med halvt mosade dadlar i skafferiet, som jag köpte i en affär där de säljer produkter från utlandet
Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Ska bättra mig med recepten, har nog snart kommit in i en bra pluggrutin så att jag kan fördela min tid mellan böckerna, familjen och det andra som jag tycker är roligt – båda matlagning ochbakning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.