Rör ihop med citronsaft, florsocker och äggula. Servera med glass eller grädde. 1 nypa med salt. Smöra och bröa en rund form på cirka 22-24 cm med avtagbara kanter. 1 nypa med salt
Avsluta med mjölet och rör om så det blir en slät smet. Smöra och bröda en form med löstagbarkant, antingen med kokos eller ströbröd, jag föredrar kokos
Hjälp till att bre lite med en smörkniv. Servera med vispad grädde. Blanda nu alltsammans och häll i en liten långpanna på 20x30cm som är klädd med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen 15-20 minuter (i min ugn är det perfekt med 25 minuter) du får prova dig fram
I måndags hade vi tacofest med alla mamas och fröknar som kunde och vi blev nästan fulltaliga. Vi lagade maten tillsammans men till efterrätten hade jag förberett kladdkakorna, så det var bara glasyren och garneringen kvar
Detta kan mycket väl vara kladdkakanmed världens bästa näringsvärde och fick jag själv välja mellan att äta denna varje kväll eller en skål med kvarg och funlight, kan ni ju gissa vad jag skulle välja
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.