Mörk chokladbotten medvit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Jag älskar kombinationen vit choklad och salmiak. vit choklad -. Denna glass är ännu ett improviserat recept och påminner lite om den här chokladglassen om man ser på ingredienslistan
Dessa underbara, fullspäckade, kladdigachokladmuffins fick jag ögonen på vid ett besök på bloggen Min Lilla Kokvrå, som är en superfin och innehållsrik matblogg som jag regelbundet besöker (se här)
Jag serverade sedan glassenmedhallon. Jag har gjort detta recept tidigare med annan smaksättning, men denna gång fick det bli en fräsch variant med citron ochvit choklad
Rulla upp rullarna medvit choklad, gör det snabbt så att chokladen bryts i skärvor. Det blev tårtbottnar med smak av citron och sen en massa hallonochvit choklad
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Servera medvaniljglass, krossade hasselnötter ochhallon. Smält nougat, choklad med lite grädde. Överbliven sås kan hällas på puffat ris i ställas i kylen för godis imorgon
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Vispa äggvitornamed sockret och ättikan till ett hårt skum. Lägg på hallonenoch den rivna chokladen. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.