Skär champinjonerna ochpaprikan i strimlor och tillsätt även dessa. Ett bra och enkelt recept när man behöver mycket mat samtidigt som det behöver gå fort
Ansa och skär svampen i halvor. Skär kycklingfilén ochpaprika i bitar. salt och peppar. Rör ned paprika, grädde, buljong och balsamvinäger, låt allt koka ihop några minuter
*lägg sen i löken ochsvampenoch rör runt. Men datorn har levt sitt eget liv och även kraschat så allt har fått installerats om och blivit fabriksåterställt
Ansa och skär svampen mindre bitar. Vad som gör det mer förvånande är dock att den innehåller svamp. Blanda i paprika, matgrädde, buljongtärningen, vatten och balsamvinäger, låt allt koka ihop några minuter
Fördela den rivna osten över bröden följd av salami, svampoch inlagd paprika. Smaksätt de passerade tomaterna med oregano, salt och peppar och bred på brödkakorna
Ev behöver du lite mera vatten, det ska nästan täck köttet, häll även i lite kinesisk soya. Stek svampenoch häll sedan över den bland löken ochpaprikan
Tillsätt buljong, vin, kryddor och salt. Strö över kryddgrönt och servera med potatis. Fräs lök, vitlök, morötter, paprikaoch kantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. Lägg i de frästa grönsakerna och koka ytterligare ca 10 minuter. 1 röd paprika. 1 grön paprika. 150 g kantareller eller annan svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.