Kinesisk kalkon i plommon- och ingefärssås med salladslök och pannkakor
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 2 ägg 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1 3/4 dl mjölk
  • 2 krm salt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Olja
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 70 gr katrinplommon
  • 1/3 ask fryst ingefära
  • Olja
  • 1 msk socker
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 1/2 dl vatten
  • 3/4 krm chili flakes
  • 300 gr strimlad kalkonfilé
  • Olja
  • 250 gr broccoli
  • 1 tsk olja
  • 2 krm chili flakes
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.